Binden op netten

Ervaar optimaal wooncomfort!

binden op netten

De traditionele manier van vloerverwarming aanleggen

Deze manier van vloerverwarming aanleggen wordt meestal toegepast als er nog geen afwerkvloer aanwezig is. Stofvrij infrezen is in dit geval niet nodig.

De vloerverwarmingsbuizen worden in het zogeheten slakken-huispatroon op gegalvaniseerde netten gebonden door middel van een bindpistool. De afstand tussen de buizen en daarmee dus de benodigde lengte is afhankelijk van de keuze voor hoofd-verwarming of bijverwarming.

Isoleren bij vloerverwarming

Kiest u voor binden op netten dan raden wij aan om de vloer direct onder de netten door ons te laten isoleren met reflectie isolatiefolie. Resultaat: een snellere reactie van de warmte en een hoger rendement.

KWALITEIT:
Wij gebruiken uitsluitend gegalvaniseerde netten! Bij standaard betonmatten treed roestvorming op wat door kan slaan in bijvoorbeeld uw natuursteenvloer met verkleuringen in de vloer tot gevolg.

Langs de wanden brengen wij randisolatie aan, zodat de vloer ruimte heeft om uit te zetten, krimpscheuren tegen te gaan en warmteverlies naar de wanden te voorkomen. Na het aanleggen en isoleren van de vloerverwarming op netten kan er gelijk gestart worden met de afwerkvloer.

Door heel Nederland

Leggen wij uw vloerverwarming!

BEL 0341-267211