Kamerthermostaat draadloos

Ervaar optimaal wooncomfort!

Een draadloze thermostaat is voor veel mensen een uitkomst. De thermostaat kan overal in huis neergezet worden. Op deze manier wordt de meest optimale plaats bepaald en slim met het energieverbruik omgegaan.

Heerlijk wakker worden in een voorverwarmd huis. Een lager energieverbruik doordat de draadloze kamerthermostaat zelf weet wanneer te verwarmen. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. De instellingen van elke dag kunnen afzonderlijk geprogrammeerd worden of worden gekopieerd naar meerdere dagen.

De Honeywell T4R is een zelfdenkende, draadloze kamerthermostaat die geschikt is voor:
  • Aan- / uit regeling
  • Modulerende regeling / Open Therm
  • Stadswarmte regelset
  • Ter vervanging van uw huidige thermostaat
De Honeywell Lyric is een zelflerende, draadloze kamerthermostaat met touchscreen en per app bedienbaar. (dient wel aan de stroom te staan, stuurt de warmtebron draadloos aan)

De draadloze kamerthermostaat heeft een zelflerende aanwarming, en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de draadloze kamerthermostaat hier rekening mee, en zal de verwarming ‘s morgens iets eerder aanzetten.

Eenmaal geprogrammeerd regelt de draadloze kamerthermostaat het allemaal zelf. Ook de aanpassing van zomer- en wintertijd gebeurt volledig automatisch. Afwijken van het programma is geen enkel probleem, of het nu gaat om vakantie, een vrije dag of als het op een avond eens wat later wordt. Met een druk op de knop wordt het verwarmingsprogramma tijdelijk aangepast aan de situatie.

Met vakantie en vrije dagen kan met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. Met de timerknop wordt voor een bepaalde tijd een temperatuur ingesteld – erg handig voor wanneer een feestje thuis wat langer duurt.

Door heel Nederland

Leggen wij uw vloerverwarming!

BEL 0341-267211