Stofvrij infrezen

Ervaar optimaal wooncomfort!

Wij werken met het bekende slakkenhuispatroon

Wanneer een opbouwvloer niet tot de mogelijkheden behoort, frezen wij de vloerverwarming stofvrij in. Met het bekende zogenoemde slakkenhuispatroon. De freesafstand is afhankelijk van de keuze voor hoofdverwarming of bijverwarming.

Infrezen vloerverwarming

Vrijwel alle bestaande vloeren zijn geschikt voor dit systeem, mits de vloer geïsoleerd is of geïsoleerd wordt. Heeft u een cementdekvloer, anhydrietvloer, betonvloer of een droogbouwvloer dan frezen wij deze met onze machines geheel stofvrij in. Enige voorwaarde is dat de vloeren vlak zijn.

“Na het aanleggen en installeren van de vloerverwarming kan de tegelzetter direct aan het werk met betegelen.”

Kiest u, anders dan tegels, voor een nieuwe eindvloer van PVC, parket, hout of bijvoorbeeld een gietvloer dan dienen de vloerverwarmingsleidingen afgesmeerd te worden. Met name bij vloeren die verlijmd worden zoals PVC dient er ook geëgaliseerd te worden.

Bestaande tegelvloeren infrezen voor vloerverwarming

Ook als er een bestaande tegelvloer ligt waar een nieuwe vloer overheen komt is deze volledig stofvrij in te frezen in een slakkenhuispatroon voor vloerverwarming. Omdat elke tegelvloer anders is voeren wij altijd eerst een proefslijp uit. In 90% van de gevallen kunnen we met onze speciale en krachtige machine de vloerverwarming stofvrij infrezen.

Door heel Nederland

Leggen wij uw vloerverwarming!

BEL 0341-267211