Zoneregeling vloerverwarming

Ervaar optimaal wooncomfort!

Met de Evohome van Honeywell is de temperatuur per vertrek apart te regelen met de draadloze aangestuurde vloerverwarmingsregelaar.

Het centrale bedienpaneel van Evohome functioneert in één vertrek (bijv. woonkamer) als temperatuurregelaar. Met de Evohome kan voor dit vertrek, maar ook voor alle andere vertrekken, een uniek programma worden ingesteld.

In de vertrekken waar vloerverwarming ligt wordt de temperatuur gemeten door een draadloze temperatuuropnemer. Het is ook mogelijk vertrekken waar geen vloerverwarming ligt maar radiatoren aanwezig te zijn apart aan te sturen door een draadloze radiatorregelaar van Honeywell.

Via de vloerverwarmingsregelaar HCE80 van Honeywell worden de thermische motoren van het betreffende vertrek op de vloerverwarmingsverdeler geregeld. Op basis van warmtevraag in één of meer vertrekken wordt het cv-toestel draadloos aangestuurd.

Met de gebruiksvriendelijke evohome-app is het daarnaast mogelijk de verwarming via smartphone of tablet op afstand in te stellen. Ook per ruimte. Hierdoor regelt u de verwarming bijvoorbeeld vanuit uw auto, vanaf het werk, vanuit een restaurant of vanaf het vliegveld. Maar ook thuis op de bank. Een ander voordeel is dat evohome ervoor zorgt dat het huis comfortabel verwarmd is bij thuiskomst. De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

De voordelen van de Evohome zijn:

  • 1 bedienpaneel voor alle ruimtes
  • Ieder vertrek apart te regelen
  • Aan te passen aan verschillende situaties
  • Besparing tot 30%
  • Draadloos: geen hak- en breekwerk

Door heel Nederland

Leggen wij uw vloerverwarming!

BEL 0341-267211